De website www.vloerisolatiewijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Prijzen vloerisolatie 2-onder-1 kap

Het aanleggen van elke soort isolatie is goed nieuws. Het is beter voor het milieu, beter voor uw portemonnee en het wordt er een stuk aangenamer van in huis. Er zijn een aantal isolatiemogelijkheden. Het huis verliest de meeste warmte via de vloer, het dak, de muren en de ramen. Door één of meer van deze oppervlaktes aan te pakken, zal u al een groot verschil voelen. De isolatie van de vloer is relatief goedkoop en is erg effectief.

Hoe kunt u uw vloer isoleren?

Het isoleren van uw vloer kan u doen door de bovenkant of de onderkant van de vloer te isoleren. U kunt ook de kruipruimte isoleren. De onderkant van de vloer isoleert u via de kruipruimte door isolatiemateriaal tegen het plafond te bevestigen. De bovenkant van de vloer isoleert u vanuit de kamer zelf en de kruipruimte isoleert u door isolatiemateriaal de ruimte in te spuiten. De laatste methode is het goedkoopst, maar ook het minst effectief. Voor het isoleren van de bovenkant van uw vloer heeft u het meeste overlast.

Kosten vloer isoleren 2-onder-1-kap woning

De prijs van de isolatie wordt bepaald door de materialen, het oppervlak en de arbeidskosten van de klus. Gemiddeld kunt u rekenen voor een 2-onder-1-kap woning een bedrag te betalen van tussen de €1000 euro en €1300 euro voor een kruipruimte isolatie en tussen €1750 euro en €2000 euro voor een isolatie van de boven- of onderzijde van de vloer.

Financiële steun

De overheid heeft financiële steun beschikbaar gesteld voor iedereen die isolerende werkzaamheden uitvoert thuis. Zo zijn er landelijke en plaatselijke subsidies waar u voor in aanmerking kunt komen. Ook kunt u van een lager BTW-tarief gebruik maken en kunt u een groene lening nemen om de kosten te financieren tegen een lager rentetarief. Het is dus zeer de moeite waard dit van te voren uit te zoeken.

Wat kost vloerisolatie?

Benader isolatiebedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Op deze manier kunt u kiezen voor een specialist die u het beste kan helpen. Onze dienst is gratis en vrijblijvend.