De website www.vloerisolatiewijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Prijzen vloerisolatie appartement

Vloerisolatie aanleggen is een zeer voordelige manier van isoleren. Het is relatief goedkoop en u krijgt er een goed rendement voor terug. Vloerisolatie zorgt voor een aangenaam klimaat in huis, een gelijke verdeling van de warmte, aanzienlijk warmere vloeren met minder tocht en dus een lagere energierekening. Ook zal de CO2-uitstoot van uw woning naar beneden gaan wat ook niet onbelangrijk is.

De kosten om de vloer van een appartement te isoleren

Het hangt er natuurlijk van af hoe groot het oppervlak is, welke materialen u gebruikt en hoeveel de arbeidskosten zijn, maar het isoleren van de kruipruimte onder een appartement kost ongeveer van €750 euro tot €1000 euro. Als u de boven- of onderzijde van uw vloer wilt isoleren bent u €1100 euro tot €1350 euro kwijt. Om u bij deze kosten te steunen zijn er van tijd tot tijd landelijke en regionale subsidies beschikbaar. Ook kunt u gebruik maken van een lager BTW tarief op de arbeidskosten en een groene lening nemen met een lager rentetarief om uw werkzaamheden mee te financieren. Zeer de moeite waard dus, om dit goed uit te zoeken.

Wat kost vloerisolatie?

Benader isolatiebedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Op deze manier kunt u kiezen voor een specialist die u het beste kan helpen. Onze dienst is gratis en vrijblijvend.