De website www.vloerisolatiewijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Prijzen vloerisolatie hoekwoning

Het isoleren van de vloeren is altijd een goed idee. Hier gaat veel warmte verloren door vocht en kou dat omhoog trekt via de grond of de kruipruimte. Ook is het een relatief goedkope manier van isoleren met een groot resultaat.

De kosten van vloerisolatie in een hoekwoning

Om vloerisolatie in een hoekwoning aan te leggen, bent u voor het isoleren van de kruipruimte €950 euro tot €1250 euro kwijt. Als u de bovenkant of onderkant van uw vloer wilt isoleren is dat €500 euro meer. Het verschil in prijs komt doordat het isoleren van de kruipruimte minder arbeidsintensief is. Andere factoren die invloed hebben op de prijs zijn de materialen, het oppervlak en de arbeidskosten. U kunt wel gebruik maken van een lagere BTW van 6 procent en eventuele landelijke en lokale subsidies die beschikbaar zijn voor isolatiemaatregelen.

De voordelen van vloerisolatie

Er zijn vele voordelen verbonden aan het isoleren van uw vloer. U zult een veel aangenamer klimaat in huis voelen, omdat de warmte gelijkmatiger wordt verdeeld. Tocht langs de grond zal aanzienlijk verminderen of verdwijnen en de luchtvochtigheid zal verbeteren. Hierdoor zal huismijt verminderen en heeft u minder kans op ongedierte. Door uw vloer te isoleren gaan u stookkosten naar beneden waardoor u geld zult besparen op uw energierekening.

Wat kost vloerisolatie?

Benader isolatiebedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Op deze manier kunt u kiezen voor een specialist die u het beste kan helpen. Onze dienst is gratis en vrijblijvend.